

Special Advisory Committee Teleconference (#90) COVID-19

AGENDA

October 8, 2020

1:30 - 3:00 pm ET

N. American Dial-in: 1-877-413-4782 Int'l/Local dial-in: 613-960-7511 Conference code: 3009575#

1:30 – 1:35	Welcome and Opening Remarks	
1.	> Welcome & roll call	Chair
5 minutes	> Approval of agenda	
1:35 – 1:55 2.	NACI Interim Statement	Dr. Caroline Quach-Thanh NACI Chair
20 minutes	 For discussion NACI Interim Statement on Key Populations for Eventual COVID-19 Vaccine Program 	
1:55 – 2:15	Key Populations	
3. 20 minutes	 For discussion Overview of Reaching Home: Canada's Homeless Strategy in the context of COVID-19 	Kris Johnson ESDC
2:15 – 2:35	COVID-19 Testing Guidance	
4. 20 minutes	 For discussion Re-testing guidance for COVID-19 	Cheryl Volling PHAC
2:35 – 2:50	COVID-19 Alert App Traceback Exposure Window	
5. 15 minutes	 For discussion Validate public health parameters for exposure notification in the app 	Marc Fortin Marika Nadeau, COVID Alert Task Force Health Canada
2:50 - 3:00	Emerging Issues	
6. 10 minutes	Update on the COVID-19 national datasetForward Agendas	Jessica Halverson Kerry Robinson All
3:00 7.	Conclusion / Next Teleconference	Chair

Upcoming Teleconferences: October 13, 2020