PAN-CANADIAN PUBLIC HEALTH NETWORK



#### Special Advisory Committee Teleconference COVID-19

## AGENDA

### June 30, 2020

# 1:30 - 3:00 pm ET

### N. American Dial-in: 1-877-413-4782 Int'l/Local dial-in: 613-960-7511 Conference code: 3009575#

1:30 - 1:35	Welcome and Opening Remarks		
1.	➢ Welcome & roll call	Chair	
5 minutes	<ul> <li>Approval of agenda</li> </ul>		
1:35 – 1:55 2.	Testing Basics & Technical Aspects		
20 minutes	<ul> <li>For discussion</li> <li>Primer on lab testing performance and interpretation</li> <li>Technical aspects of testing</li> </ul>	Guillaume Poliquin PHAC	
1:55 - 2:10	Roundtable part 1:		
3.	> For discussion	All	
15 minutes	<ul> <li>PT updates on asymptomatic testing and surveillance pilots</li> </ul>		
2:10 - 2:30	Roundtable part 2:		
4.	> For discussion	Dr. Howard	
20 minutes	<ul> <li>PT approaches to testing requests for travellers as an entry requirement from other countries</li> </ul>	Njoo All	
2:30 – 2:50 5.	FPT collaboration on a strategic approach to testing		
J.	➢ For discussion	Neil Yeates	
20 minutes	<ul> <li>Pan-Canadian testing strategy to support re-start of the economy</li> </ul>		

2:50 - 3:00	6.	Emerging Issues	
10 minutes		<ul> <li>Brief Border Update</li> </ul>	All
3:00	7.	Conclusion / Next Teleconference	Chair

**Upcoming Teleconferences:** No call on July 2<sup>nd</sup> - Next call July 7<sup>th</sup>.